Joo, joo tiedetään ja entäs sitten!


Valmennusprosessi voi auttaa silloin, kun tuntuu , että sinulla vielä annettavaa ja jossakin täytyy olla vielä jotakin parempaa, tahdot elämältäsi enemmän. Ihmiselle, jolla on toiveita, joista haaveileminen tuntuu haasteelliselta... "Voisinko minä? Ja ihanko totta, saanko minäkin?  Tai seisot tienhaarassa, etkä oikein tiedä mihin suuntaan kääntyä. Sinulle, jonka  elämää tuntuu elävän joku muu  - lapset, puoliso, naapurit. Ihmiselle, jonka toiveet odottavat muokkaamista tavoitteiksi ja ovat siis saavuttamista vaille valmiita. Ihmiselle, jonka elämää määrittää ärtymyksenomainen tyytymättömyys omaan elämään vaikka kaikki on paremmin kuin hyvin.

Muistutuksena kuitenkin mikäli elämässäsi mikään ei tunnu minkään arvoiselta ja päivät ovat yhtä harmaata massaa ja ainut tie tuntuu olevan siirtyminen ajasta iäisyyteen...Olet valtavan vihainen kuolleille vanhemmillesi tai saat huimia tekemisen puuskia, joiden seurauksena myyt talon ja varaat seitsemän ulkomaanmatkaa ja kaiken tämän seurauksena postilaatikossasi odottaa tähtitieteellinen luottokorttilasku, saat  enemmän irti perinteisestä terapiasta ennen valmentajan puoleen kääntymistä. Me valmentajat odotamme, että ihmisellä itsellään on halua ja voimavaroja omien tavoitteidensa saavuttamiseen ja niiden asettamiseen ns. voimaantumisprosessiin (Siitonen, 1999).
Lähde:
Siitonen, J., (1999). Voimaantumisteorioiden perusteiden hahmottelua. Oulu: Oulun yliopisto. http://herkules.oulu.fi/isbn951425340X/isbn951425340X.pdf. Haettu 23.11.2014.